epa/KEVIN DIETSCH / POOL
Predsednik SAD Donald Tramp

Zaključenje istrage o finansijskim malverzacijama Majka Koena, bivšeg advokata predsednika SAD Donalda Trampa, otvara put za javno objavljivanje zapečaćenog materijala sakupljenog u toku istrage, izjavio je sudija Vilijem Poli.

Federalni tužioci u Njujorku zaključili su svoju istragu o finansijskim malverzacijama koje je u toku predsedničke kampanje počinio Koen, a koja je obuhvatala i uplate koje su uz Koenovu pomoć stizale dvema ženama – porno glumici Stormi Danijels i Plejboj zečici Karen Mekdugal, koje su tvrdile da su imale afere sa Trampom.

Sudija Vilijem Poli je naveo da zaključenje slučaja otvara put za javno objavljivanje zapečaćenog materijala koji se odnosi na istragu sakupljenog prilikom pretresa, prenosi AP.

Poli je napisao da sada, kada je istraga završena, svaki Amerikanac treba da ima priliku da pregleda dokumente.

Tramp je negirao bilo kakvu seksualnu vezu sa pomenutim ženama.

1 KOMENTAR

  1. Duboka država ili ti satanisti sa volstrita ne miruju. Njihov veliki učitelj je i napisao 70′ knjigu kako treba napadati sa svih strana i svim sredstvima one koji nisu u njihovom taboru. CNN ne gleda ni 20% Amerikanaca, izgubili su i to znaju perverzne psihopate.Tramp će ih sve pozatvarati u gvantanamo sa pogledom na more.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime