pixabay.com

Prijatelji su porodica koju sami biramo, ljudi sa kojima delimo najteže i najlepše trenutke u životu i zato je ovaj odnos dragocen. Prijateljstvo nikada neće biti precenjeno, naročito ako uz sebe imate prave, verne i požrtvovane prijatelje koji bi za vas uradili sve.

U astrologiji se za ove znakove smatra da su najbolji prijatelji jer su spremni da urade sve za ljude koje vole.

1. Škorpija

Na površini deluju vrlo srdačno i sabrano, a svoju dubinu retko otkrivaju bez preke potrebe. Odanost jedne Škorpije izvire iz njene intenzivne empatije i intuicije. Kada podignete slušalicu i nazovete svog prijatelja Škorpiju već pri izgovorenom “ćao”, on će znati da li ste imali težak dan ili je sve proteklo kako ste želeli.

Kakav god da je problem, Škorpija će imati plan za vas, bilo da treba da vas oraspoloži ili da proslavi sa vama. Škorpija je ta koja će uvek žrtvovati svoje blagostanje kako bi zaštitila onog do koga joj je stalo.

2. Rak

Rakovi su verni prijatelji koji su spremni da stave tuđe potrebe ispred svojih. Nije im teško da podnesu nikakvu žrtvu, a neće se buniti ni ako zauzvrat ne dobiju isti tretman.

Dobro je da ih imate pored sebe, jer će uz vas biti i u dobru i u zlu. Uvek možete da računate na njih i na njihove savete, podršku i na rame za plakanje.

3. Ovan

Ovnovi su zabavni i duhoviti, pa s njima nikada nije dosadno, ali znaju da budu i ozbiljni kada je potrebno. Direktni su i neustrašivi, pa će se srčano boriti za ljude koje vole.

Ovnovi su spremni da pomere brda i planine kako bi svom prijatelju pomogli u nevolji. Njihova vrlina je to što odlično motivišu ljude, pa će vas ohrabriti da se suočite sa problemima i napravite korak dalje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here