pixabay.com

Postoje ljudi koji ožive u proleće i leto, a postoje i oni koji u potpunosti uživaju kada dođu jesen i zima. Kojoj od ove dve kategorije pripada vaš horoskopski znak?

Postoje zapravo tri specifična znaka Zodijaka koji slave njihov solarni povratak tokom jeseni. Takođe je zanimljivo da se ličnosti ovih znakova savršeno poklapaju sa šarmantnom estetskom i prirodnom misterijom jesenje sezone.

Nastavite sa čitanjem da biste saznali zašto ova 3 horoskopska znaka “cvetaju” tokom jeseni.

Vaga: Vladar jesenje ravnodnevice

Neodoljive čari jesenje sezone prolaze venama Vage, i to s razlogom. Sunce ulazi u Vagu tokom jesenje ravnodnevice, koja se dešava oko 23. septembra svake godine. Mesec rođenja Vage (9/23-10/22) je vreme za izgradnju odnosa i druženja, jer je deo druge polovine zodijaka, gde učite da se povežete i integrišete u društvene grupe. Sezona je idealna da provedete kvalitetno vreme sa partnerima, prijateljima i voljenim osobama.

Škorpija

Nije slučajno što Noć veštica pada na Škorpijin rođendan (23.10-11.21.). Škorpija sažima tamu jeseni i svu melanholiju godišnjeg doba. Ovaj vodeni znak je prilično pogrešno shvaćen jer je veoma komplikovan. Međutim, uprkos njegovoj duboko zagonetnoj ličnosti, još uvek postoji nešto zaista magično kod Škorpije. Mesec rođenja Škorpije je idealno vreme za duševnu zajednicu dvoje ljudi.

Strelac

Strelac je vatreni znak, poput Ovna i Lava, ali vatra ovog promenljivog znaka je sasvim drugačija, jer je to svetlost koja okuplja ljude. Zamislite veliku logorsku vatru na plaži, okruženu prijateljima i voljenima. Takav je Strelac. Mesec rođenja Strelca, (23/11 – 21/12) je vreme da otkrijete svoju istinu i podelite je sa ostatkom sveta. Ovaj period za Strelčeve postaje pokretačka snaga da se nose i sa najhladnijim i najusamljenijim danima koji vladaju tokom jeseni i zime.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here