Printscreen
Dragana Kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina prošlog vikenda uplovila je u bračne vode, a posle venčanja njene komšije ističu da su oduševljene svojom susetkom, ali i njenim suprugom Bojanom Perduvom.

Njenim komšijama dopalo se kako je izgledala kao mlada, a ističu da je voditeljka skromna i povučena kada je sretnu na ulici kad izlazi iz svoje zgrade.

– Kosjerina? Kako ne znamo. Ona živi ovde. Prelepa mlada devojka. Uvek nasmejana i raspoložena. Lepo vaspitano dete. Uvek se fino javi. Nije baš pričljiva, ali je kulturna. Vide se maniri. Nije nadmena iako je poznata ličnost, a ovaj njen muž je isto fin momak. Baš su lep par – rekla je jedna starija komšinica, pa nastavila:

– Kada izlaze iz kola on joj otvara vrata, nosi kese iz nabavke. Takvi momci se retko danas nalaze. Imali su sreće što su našli jedno drugo. Jednom sam mu se javila, ali nisam znala da je stranac, baš sam ostala zatečena. Ja krenula da pričam, a on se smeška. Na kraju čuh da je iz Portugalije – oduševljeno ističe Draganina susetka.

Druga komšinica imala je nešto drugačije mišljenje o voditeljki.

– Lepa je i bez šminke, a to je retko danas. Sedim često ispred zgrade, pa vidim ko ulazi ko izlazi. Dolaze joj i ove kolege. Često vidim Radenkovićku i onog visokog momka, mislim da se Stefan zove. Mada češće Kristinu. Njih dve su baš bliske, rekla bih. Nađu se često i tu u kafiću. Smeju se, opuštene su. Baš sam se iznenadila za Kristinu. Delovala mi je da je uobražena, ali vidiš da nije. I Dragana nekada zna da izgleda malo uštogljeno, ali je prava dušica – kaže komšinica, pa dodaje:

– Kako je lepo videti tako mlade osobe, koleginice da se druže, a da nema sujete – naglašava žena, a nešto dalje u kraju voditeljke ima i prodavnica u koju Kosjerina, doduše, retko svraća.

Ona nabavlja uglavnom povrće i voće.

– Vidi se da vodi računa o izgledu. Puna je manira, ali nije sada baš da je pričljiva. Kada uđe, svi je pogledaju, pa gledaju da li je našminkana ili ne, šta je obukla, da li ima nameštenu frizuru. Ali ona je uvek lepa i sređena – istakla je jedna pomoćna radnica za Blic Super TV.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here