Pexels

Vaš partner je nag pred vama. Šta kažete?

Toliko toga vam prolazi kroz glavu, a vi treba da kažete pravu stvar. Bez brige, ovde su stvari koje svaki muškarac stvarno želi i zaslužuje da čuje od vas u tom trenutku.

Pronađite ih u nastavku našeg teksta i krenite u akciju…

Recite kako neki deo njegovog tela izgleda sjajno

Odaberite deo njegovog tela koji možete da vidite trenutno (ne samo dole!) i recite mu koliko lepo izgleda. Da li je radio na trbušnjacima? Možda je radio na mišićima butina. On želi da primetite ove stvari i sjajno je kada primetite odmah. Vi ćete uskoro moći da ga vrtite oko malog prsta.

Divite se

Neka bude jasno da se divite čoveku koji stoji pred vama. Recite mu da ga želite, jer ga volite. On će dobiti osećaj sigurnosti znajući da žena u njegovom životu obožava svaki deo njegovog tela. Samo razmislite o tome kako se osećate kada vi stojite ispred njega gola.

Neka svetla ostanu upaljena

To je uobičajena stvar da ugasite svetla kada ste oboje goli. Devojke žele da urade to da sakriju svoje telo, ali muškarci počnu da misle da je to zbog njihovog tela. Iznenadite ga govoreći mu da želite da svetla budu upaljena. Znaće da želite da vidite njegovo telo, a on će voleti priliku da vas vidi u vašem punom sjaju.

Recite mu da maštate o njemu

Neka zna da dobijate ono o čemu ste maštale. On će biti nervozan i može uticati na njegov libido. Mora da zna da ga želite i on želi da zna da maštate o njemu.

Budite otvorene o tome šta želite

Vreme je da budete iskrene u tome šta zaista želite da uradi. Nema boljeg trenutka od preuzimanja kontrole u spavaćoj sobi, kada je već bez odeće. Recite mu kako želite da vas zadovolji.

Odakle početi?

Neka vašem partneru bude jasno da stvarno volite svaki deo njega. Dok leži na krevetu prokomentarišite da ne znate odakle da počnete. To može izgledati banalno u to vreme, ali on voli ideju da volite svaki centimetar njegovog tela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here