pixabay.com

Najbolji prijatelji su oni koji vas podržavaju do kraja života i uvek su tu za vas. I samo njihovo prisustvo vas smiruje kada vam je potrebno rame na koje biste se mogli osloniti.

Međutim, ponekad, bez obzira na trud, prijateljstva ne uspevaju. Ako je ta osoba ili prijateljstvo toksično i negativno utiče na vas, onda je mudro pustiti tu osobu. Astrologija vam pomaže da identifikujete ljude koji možda nisu pravi za vas, na osnovu znakova Zodijaka.

Ovo je lista horoskopskih znakova koji teško međusobno mogu da budu prijatelji, piše “India Times”.

Ovan i Rak

Ovan i Rak se povezuju u razgovorima od srca do srca, ali neće moći da podnesu narav ovog drugog kada stvari počnu da idu nizbrdo. Ovnovi su impulsivni i spremni su da se oštro suprotstave, ako je potrebno. Rakovi izbegavaju nepromišljenost i izuzetno su obzirni prema osećanjima. Možda će se osećati povređeno Ovnovim ponašanjem kontrolišuće prirode.

Bik i Jarac

Ova dva znaka teško mogu da budu fleksibilni jedan prema drugom. Teško je rešiti njihove argumente jer su veoma slični. Svojeglavi su i čvrsto se pridržavaju sopstvenih pravila. Neće ići ​​da se izvinjavaju i više će voleti da se prijateljstvo završi, nego da moraju da prave kompromis.

Vaga i Rak

Vagama je prioritet ravnoteža u svim aspektima života, pa mogu biti malo neosetljivi u poređenju sa Rakovima. Rakovi ponekad mogu postati preterano emotivni i to može iritirati Vage do tačke u kojoj je borba jedina opcija koja ostaje. Ovi znaci nikad ne mogu konflikt da reše bez svađe.

Lav i Lav

Lavovi žele da budu u centru pažnje, ali ako se dve osobe ovog znaka sukobe, to može postati prilično ružno. Doći će do borbe za moć između dva Lava, jer je poznato da su Lavovi konkurentni. Mrze kada im se oduzme “svetlo”. Teško je održati srdačan odnos kada su oboje ponekad prilično agresivni.

Strelac i Devica

Device vole pravila, a Strelci vole da ih krše. Strelci se osećaju osuđivano i kritikovano zbog načina na koji žive – bez brige i stresa. Oni će se osećati zatvorenim ako budu primorani da nastave da se druže sa Devicama. Ako smatraju da je to ispravno, Strelci će napustiti prijateljstvo čim budu mogli.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here