Dvanaest znakova zodijaka su vrlo dobro poznati svima, međutim svaki znak poseduje svoju individualnost ispoljenu kroz vrline i slabosti. Posebno se izdvajaju tri znaka koja se definišu kao najbolji šefovi na poslu.

Blizanci

Ukoliko Vam je šef rođen u znaku Blizanaca, verovatno je ljubazan i može dugo da toleriše greške, a da vi mislite da ništa ne primećuje. Takođe, vodi dosta računa o odnosima sa drugima, nije strog i sve se može lako riešiti ako hoće. Ako nije tako, onda neće druge kriviti za svoje postupke.

On ne voli da radi, ali voli da se druži, pa mu je to motivacija.

Rak

Ukoliko imate šefa Raka, znajte da on trpi izgovore. Zanima ga šta radite pre i posle posla, i bitno mu je da ste dok radite fokusirani. Vodi računa o Vašem privatnom životu. Ako nešto ne uradite na vreme, može se desiti da on to uradi umesto Vas, a čak i ako se to ponavlja, nećete lako izgubiti radno mesto. Očekujte veliku pomoć.

Nikad Vas neće oštetiti.

Ribe

Ukoliko je Vaš šef rođen u znaku Riba, možete da se opustite. Nemojte kasniti na posao, pošto šefa rođenog u ovom znaku to neverovatno nervira. Ipak, ako kasnite, makar ostanite malo duže na poslu.

Nađite neko zajedničko interesovanje sa njim, jer je ovde bitno poverenje.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime