Unsplash

Prevara između partnera često dovodi do kraja veze, braka. Šta je to što motiviše ove horoskopske znakove da opraštaju partnerima prevare?

Ova tri horoskopska znaka veruju da je poverenje važan deo odnosa i kada se ta nit poverenja prekine, može da potraje celi život da se ista obnovi. To je verovatno razlog zašto je prevara ili nevera između partnera često kraj braka. Ipak, postoje neki koji odluče da ostanu sa svojim partnerima čak i nakon neverstva.

Rak

Rakovi često postavljaju zid, jer se boje da pokažu ranjivost u vezi. Međutim, kada sruše svoje zidove i podele svoje najdublje tajne, strahove i nesigurnosti sa supružnikom, učinili bi sve za njih. Ako njihov partner vara, na kraju bi oprostili osobi samo kako bi izbegli slomljeno srce i raskid.

Škorpija

Vole da imaju kontrolu i partner koji vara može da ugrozi ovu dinamiku u njihovoj vezi. Međutim, verovatno će oprostiti slučajeve prevare samo kako bi povratili osećaj kontrole u vezi. To je zato što će ih nuđenje oproštaja, odnosno kada ih partner zamoli za milost dovesti u poziciju u kojoj bi partner učinio sve da ugodi Škorpiji, što njema savršeno odgovara.

Bik

Bikovi cene odanost i vernost partnera. Ali pre svega, skloni su da veruju svojim partnerima, pogotovo kada su u dugoj vezi. Zbog toga im je teško da uoče njihove nedostatke. Čak i kada partner vara, ostali bi u vezi i odbijali bi d aodustnu od svoje ljubavi. Ali možda im to nikada neće zaboraviti i dugo će im zamerati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here