Pexels

Kućni poslovi su na dnu njihove liste prioriteta.

Svi znamo da postoje ljudi koji vole kućne poslove i donekle u njima uživaju, dok postoje i oni kojima je to mrsko i izbegavaju ih u širokom luku.

Nije sve do vaspitanja, nešto je i do horoskopa. Prema astrolozima, ovo su tri najneurednija znaka horoskopa.

Blizanci

Oni su komunikativni, zabavni i puni energije. Međutim, jedna od njihovih manje atraktivnih osobina je tendencija da budu neuredni. Kako su često previše zauzeti komuniciranjem, istraživanjem novih ideja ili radom na više projekata istovremeno ne ostaje mnogo prostora za kućne poslove. Vole da su u pokretu i često zaboravljaju na detalje kao što su čišćenje ili pospremanje.

Zato će izleteti iz kuće i ostaviti sve u haosu. Prosto, život je prekratak da bi ga proveli brišući prašinu. Dok neki mogu da smatraju ovakvo ponašanje frustrirajućim, Blizanci se jednostavno usredsređuju na ono što smatraju važnim.

Strelac

Ovo je vatreni znak koji voli avanturu i slobodu. Takođe, vole novitete, uzbudljive doživljaje, nove izazove i boravak na otvorenom, a to često znači da kućni poslovi padaju na dno liste prioriteta.

Njihova strast prema životu često ih odvodi od monotonih zadataka kao što su čišćenje i kuvanje. Ipak, kada je to neophodno u stanju su da održavaju prostor čistim, a više su usredsređeni na planiranje svoje sledeće velike avanture nego na to jesu li oprali sudove.

Vodolija

Slobodoumni su i nekonvencionalni, uvek željni da pomeraju granice i istražuju nove ideje. Oni su intelektualci zauzeti razmišljanjem o velikim idejama, što znači da mali, svakodnevni zadaci poput pranja veša mogu lako pasti u zaborav.

Poznati su i po tome što su često u svom svetu, a njihov dom je često u haosu. Njihov životni prostor obično je prepun knjiga i tehnologije za razne projekte kojima se bave. I dok to mnoge iznenađuje, Vodolije veruju da u haosu leži kreativnost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here