Pexels

Oprostiti je teško, ali ne i nemoguće. Osim ako ne spadate u grupu ovih horoskopskih znakova koji to jednostavno ne mogu da urade.

U nastavku pročitajte kojim znacima ne želite da se zamerite.

1. Jarac

Spada u grupu teških horoskopskih znakova s kojima se ne isplati upuštati se u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinovani u svemu, pa tako i u ljutnji, i zato su sposobni da precrtaju osobu koja ih je povredila i istraju u tome.

2. Bik

Bikovi su po prirodi vrlo staloženi i racionalni i zbog toga imaju potrebu da oproste sve, ali takođe su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine sprečavaju da stvarno i oproste osobama koje su im se zamerile, povredile ih ili na bilo koji način oštetile.

3. Rak

Možda je teško da zamislite emotivne Rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s Bikovima i(li) Jarcima, ali oni zaista teško praštaju. Kada im učinite nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije spomenuta znaka. Ćutke će vam dati do znanja da ste povredili njihova osećanja i da to nikada neće zaboraviti.

4. Škorpija

Pripadnici ovog znaka s razlogom se nazivaju živom vatrom. Škorpija je zaista jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reaguje impulsivno i strastveno, i zato nije pametno ljutiti je. Ona nema dar da oprosti i ako je jednom izneverite, nikada vam više u potpunosti neće verovati.

5. Lav

Ako ste se ikada zapitali ko je ponosniji od Bika i Jarca zajedno, odgovor je – Lav. Nikad vam neće oprostiti prestup zbog principa. Lav očekuje poštovanje i ako ga ne dobija, onda oproštaj i nije opcija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here