EPA/MARTIN DIVISEK
Bedžet Pacoli

Bedžet Pacoli, predsednik Alijanse za novo Kosovo i bivši šef kosovske diplomatije, čestitao je izbornu pobedu lideru Pokreta Samoopredeljenje Aljbinu Kurtiju i Vjosi Osmani, koja je kandidat za premijera DSK i poručio da je „narod rekao svoju reč i da je narod uvek u pravu“.

„Sasvim je jasno da je narodno nezadovoljstvo izazvano nedostatkom perspektive, ekonomskom stagnacijom i međunarodnom izolacijom pogodovalo dolasku na vlast opozicionih snaga“, napisao je Pacoli na svom fejsbuk profilu.

Kurtiju je, kako je naveo, čestitao na njegovom političkom integritetu, a Osmanijevoj na tome što je, kako kaže, stvorila novu energiju na temeljima zaoštavštine prvog kosovskog predsednika Ibrahima Rugove.

„Na našim zapadnim prijateljima je da pokažu da je proatlantska orijentacija Kosova nepovratna i da će nakon ovih izbora biti samo ojačana“, napisao je Pacoli.

5 KOMENTARA

  1. O pacovi! Izgubi ti! Hoces li sad nazad u rupu? Nemoj slucajno neki misomor da smandrljas 🙂 Nije mi jasno sto svaki put kad te vidim imam osecaj da si se boksovao protiv Majk Tajsona!

    • Dušane.Ne zavaravaj se.Pacoli je lovaran čovek i on će i dalje vladati ali iz senke.Oni svi rade kao jedan.Nije on ništa izgubio.

  2. Proatlantska orijentacija jedne teroristicke grupe koja sebe naziva „Republikom Kosovo“, vrlo slične ISIS-u. To jasno govori o tome sta danas predstavljaju NATO i Amerika. I jedni i drugi su saveznici sa tzv. kolevkama demokratije. Uzas. Cini mi se da je ovaj 21. vek jedan od mracnijih u ljudskoj istoriji.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime