Pajić optužen za pokušaj silovanja i otmice

0

 

Napad za koji je Pajić optužen dogodio se u ponedeljak, oko 4.45 popodne, nedaleko od Srednje škole u Lejloru, u blizini King i Edmondson ulica u naselju Lekvor.
 

Kako je navedeno u sudskim dokumentima, policija je optužila Pajića za šest krivičnih dela, među kojima su uhođenje, napad i nezakonito lišavanje slobode, namerno i bezobzirno nanošenje povreda, te fizičko primoravanja žene na seksualni odnos. Na saslušanju se čulo da Pajić nije poznavao žrtvu.
 

Pajićev advokat zabrinuo se za mentalno zdravlje svog klijenta zbog zadržavanja u pritvoru. Sudija Čarli Rozencvajg je posle saslušnih primedbi advokata naložio da optuženog pregleda psihijatrijski radnik.
 

Policija je ranije saopštila da je 48-godišnja žena zadobila lakše povrede tokom napada, te da je Pajićevo hapšenje usledilo posle dobijenih informacija od svedoka. Policija je apelovala i na druge svedoke koji su možda bili u Lejloru u vreme naada i videli žuti automobil "dejvu cielo" da im se jave.
 

– Ukoliko je neko čuo žensku vrisku i zapomaganje, ili video žuti automobil u ovom naselju, apelujemo da nam se jave – istakao je detektiv Endi Lorenc. Prema njegovim rečima, veruje se da je žena vrištala na ulici.
 

– Verujemo da je neko čuo njeno zapomaganje, ali slučaj nije prijavio verujući da je reč o porodičnoj svađi.
 

Goran Pajić nije zatražio pravo da se brani sa slobode, zbog čega će u pritvoru biti zadržan do 11. juna, kada je planirano novo saslušanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here