www.mtel.global

Zbog pandemije korona virusa mnoge zemlje širom Evrope uvele su najrestriktivnije mere, koje su otkazale sve proslave Božića i Nove godine, ali i onemogućile dijasporce da u vreme praznika putuju u otadžbinu.

Iz tog razloga mnogi će naredne praznike proslaviti u četiri zida sa svojim najbližima.
U takvim okolnostima televizija će imati poseban značaj, a pre svega oni programi koji će ih barem malo približiti zavičaju.

Novogodišnji programi televizija iz otadžbine olakšaće im praznične dane koje će morati provesti u inostranstvu, iako su do sada uvek te dane provodili u rodnom kraju.
Preko novogodišnjih programa oni će, u svom domu, imati mogućnost da se vesele na svom jeziku, uz svoje pesme, ali i serije i filmove.

Da bi praznično vreme proteklo bez “prekida programa” bitno je da korisnici koriste legalne usluge, na kojima imaju sve programe koje žele da gledaju, kao što su RTS, BN, RTRS, Supernova, Arena sport, Happy TV, Prva.

Pored toga, domaći TV kanali, kakve nudi MTEL, doprineće i tome da deca neguju svoj maternji jezik.
Zbog pandemije mnogi već dugo nisu bili u otadžbini, a u inostranstvu sa svojim drugarima govore samo na “lokalnom” jeziku.

TV kanali, posebno dečiji, iz ponude MTEL-a nude mogućnost najmlađim dijasporcima da uče i usavršavaju maternji jezik. Za one najmlađe, preporuka je “Fintin”.
“Fintin” je edukativna platforma i TV serijal koji objedinjuju maštu, igru i znanje, a namenjen je kako mališanima uzrasta od tri do devet godina, tako i učenicima prvih razreda osnovne škole i njihovim roditeljima. “Fintin” svet je ispunjen slovima i brojevima, bojama i notama, pitalicama i slagalicama, igrama i originalnim pričama, znanjem i avanturama…

U vreme praznika kada će biti više slobodnog vremena, jer će se sve proslave dešavati u krugu porodice, pored prazničnog programa i izbora preko 250 ex YU TV kanala, gledaoci će moći da gledaju i svoje omiljene TV serije.

Na raspolaganju je 19 hit serija: “12 reči”, “Močvara”, “Tajkun”, “Državni službenik”, “Dug moru”, “Pet”, “Slatke muke”, “Neki bolji ljudi”, “Državni posao”, “Vrata do vrata”,
“Daleko je Holivud”, “Švindleri”, “Nek’ ide život “, “Junaci našeg doba”, “Dobro jutro, komšija”, “Fintin maštaonica i školica”, “Kalup”, “Igra sudbine” i “Tate”.

Uz ovako bogatu ponudu, praznični dani provedeni kod kuće će biti pun pogodak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here