Partizan ispratio Tomića, a doveo Stankovića

0

Dosadašnji sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan Ivan Tomić raskinuo je ugovor sa "crno-belima", tokom sednice novog Upravnog odbora. On je tokom svog mandata na mestu sportskog direktora kluba osvojio dve "duple krune".

 

Tomić je 2007. godine došao na mesto sportskog direktora umesto Nenada Bjekovića, a imao je ugovor sa "crno-belima" do juna 2012. godine po kojem je, navodno, zaradjivao 250.000 evra po sezoni.

 

Rukovodstvo kluba odlučilo je da mesto sportskog direktora do daljnjeg ostane upražnjeno, a portparol Marko Vjetrović nije želeo da kaže da li to znači da će treneru Goranu Stevanoviću biti proširena ovlašćenja.

 

Na sednici UO Albert Nađ je izabran za koordinatora sportskih selekcija, a dosadašnji potpredsednici kluba, Mile Jovičić i Branko Ružić reizabrani su na te funkcije.

 

Inače, Partizan je danas potpisao petogodišnji ugovor sa dosadašnjim odbrambenim fudbalerom OFK Beograda Vojislavom Stankovićem. On je prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, a ugovor će zvanično biti overen 11. januara 2010. godine.

 

Stanković je rođen 22. septembra 1987. godine, visok je 190 cm, težak 84 kilograma, a za OFK Beograd je odigrao 25 prvenstvenih utakmica. On je u redove "romantičara" prešao prošlog januara iz vranjskog Dinama.

 

Pored Stankovića, Za Partizan bi narednih dana trebalo da potpišu i Predrag Mijić iz subotičkog Spartaka, Aleksandar Davidov iz kulskog Hajduka i Nikola Mikić iz kruševačkog Napretka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here