Partizan – Makabi definitivno u Areni

0

On je rekao da je postignut dogovor sa čelnicima Arene, kao i da će poznati američki reper "Fifti sent" svoj koncert, koji je bio planiran za 1. april u Areni, održati u hali "Pionir".

 

"Postigli smo dogovor tako da će treća i eventualno četvrta utakmica četvrtfinala Evrolige protiv Makabija biti odigrana u Beogradskoj areni. Sa druge strane, pevač ‘Fifti sent’ će svoj koncert održati u našoj hali ‘Pionir’. Još uvek nisu poznate cene karata za utakmicu sa Makabijem, kao ni početak njihove prodaje. Sve će biti poznato posle sastanka Upravnog odbora kluba, koji je u četvrtak", izjavio je Mlađan Šilobad.

 

Četvrtfinalna serija između Partizana i Makabija počinje 23. marta. Prvi meč na programu je u Tel Avivu, kao i drugi dva dana kasnije. Potom se treća utakmica igra u Beogradu, 30. marta, kao i eventualna četvrta, koja će biti na programu 1. aprila.

 

Datum odigravanja eventualne majstorice je 7. april u Tel Avivu.

 

Partizan će treću godinu zaredom igrati u četvrtfinalu Evrolige.

 

Navijačima Makabija samo 23 karte

Navijači Makabija iz Tel Aviva dobiće samo 23 ulaznice za treću i eventualno četvrtu utakmicu četvrtfinalne serije Evrolige protiv Partizana u Beogradskoj areni, saopštio je klub iz Humske.

Partizan je obavestio čelnike Makabija da će po reciprocitetu dobiti 23 karte, koliko su i "crno-beli" dobili za svoje navijače u prva dva meča u "Nokia areni".

Inače, izraelski mediji prenose da su fanovi Makabija toliko uvereni u uspeh svojih ljubimaca u mečevima sa Partizanom da su već rezervisali 6.000 karata za utakmice fajnal-fora u pariskoj dvorani "Bersi".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here