EPA/Andrej Čukić
Željko Obradović

Košarkaši Partizana gostuju večeras ekipi Monaka u 24. kolu Evrolige.

Košarkaši Monaka su šesti na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 10 poraza, dok je Partizan trenutno na devetoj poziciji sa skorom 12/11.

“Svesni smo kvaliteta ekipe Monaka, igrali smo protiv njih, ali idemo sa velikim ambicijama, moramo da odigramo najbolju moguću utakmicu. Znamo koliko su važni svi mečevi u Evroligi, ali ono što je logično, idemo iz utakmice u utakmicu. U ovom trenutku je to Monako sa svim kvalitetima koje imaju. Očekujemo tešku utakmicu, ali moramo imati najveću mogući ambiciju”, rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči meča sa Monakom.

Košarkaši Partizana pobedili su petog decembra prošle godine u Beogradu posle produžetka ekipu Monaka 89:85 u utakmici 12. kola Evrolige.

“Bila je zanimljiva utakmica protiv Monaka i prošle godine i ova koju smo igrali u prvom delu Evrolige. Može da bude različito s obzirom na to da oni imaju mogućnost da igraju sa četiri mala igrača ili sa tri visoka, pa ponekad i sa četiri, gde to koriste u odbrani za preuzimanje. Na te stvari moramo da reagujemo. Imali smo u poslednje utakmici odlične momente, u nekim trenucima loše, tako da su to neke stvari koje su sigurno bitne kada se priča o narednoj utakmici”, istakao je Obradović.

Utakmica između Monaka i Partizana biće odigrana večeras od 19 sati u dvorani “Sale Gaston Medecin”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here