Printscreen: Youtube/FK Partizan Beograd
Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana otputovali su na meč sa Gentom u Ligi konferencija bez nekolicine igrača.

Trener Aleksandar Stanojević potvrdio je da ne može da računa na Sašu Zdjelara, Aleksandra Šćekića, Filipa Holendera, a ni Lazar Marković nije spreman.

– Imamo lepu utakmicu ispred sebe i situaciju u kojoj smo izgubili na našem stadionu. Pokušaćemo da se pokažemo u što boljem svetlu, željno isčekujemo meč i nadamo se najboljem – rekao je Stanojević, a onda se osvrnuo na kadrovske probleme.

– Imamo dosta problema, nažalost. Zdjelar je od ranije ispao, Holender nije spreman još, isto i Marković. Pokušao je da izađe na trening i nije 100 odsto spreman. Takođe, i Šćekić.

Stanojević neće biti u prilici da vodi ekipu zbog crvenog kartona u prethodnom meču sa Gentom u Beogradu.

– Biću pomoćni trener, onaj ko sa tribina sugeriše. Tako ću ja da govorim Duljaju i Vukašinoviću.

Stanojević kaže da će biti promena u odnosu na prvi sudar dva tima koji je dobio Gent.

– Nisam ništa naučio, ali sam video detalje. Stalno rotiraju u napadu, to je neko iznenađenje. Ostalo je sve jasno, pratili smo ih. Kada izgubite hoćete nešto da promenite. Nešto smo vežbali, probali… Ali da ne otkrivamo, videćemo kako će se pokazati.

Defanzivac Nemanja Miletić optimista je pred meč u Belgiji.

– Očekuje nas teška utakmica, videli smo o kakvom se timu radi. Za jedan gol su bili bolji, nismo imali sreće da damo gol u poslednjih 20 minuta. Idemo u Belgiju da probamo da pobedimo. Nismo odustali od prvog mesta. Idemo svim snagama – rekao je Miletić.

Miletić ima iskustvo iz tamošnje lige jer je nastupao za Vesterlo.

– Poznajavući belgijsku ligi svi su fizički besprekorno spremni. Verujem u saigrače i koliko možemo, samo pozitivno razmišljamo – zaključio je.

Utakmica između Genta i Partizana igra se sa početkom u 18.30.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here