Partizan pobedio Lovćen

0

Podesio nišanske sprave: Nikola Ninković
 

I druga provera Partizana završila se uspešno. Posle nižerazrednog Zlatiborca, crno-beli su identičnim rezultatom, 2:0, savladali i drugoplasirani tim minulog prvenstva Crne Gore, Lovćen. Vicešampion Srbije je golovima Vladimira Volkova i Nikole Ninkovića stigao do pobede na atraktivan način pošto su oba pogotka bila izuzetno lepa, a vredi napomenuti da je igrao i potencijalni povratnik Marko Lomić.

 

Najpre je Volkov u 24. prevario dvojicu čuvara i udarcem u bliži ugao savladao Perovića, da bi Ninković u 58. minutu na odličan pas Luke pogodio sam rogalj.

Crno-beli su imali još nekoilko atraktivnih šansi koji su propustili Danilo Pantić u prvom i Nikola Ninković u drugom poluvremenu, ali po izuzetno teškim uslovima za igru na stadionu Slobode u Užicu nisu oduševili malobrojnu publiku. Meč je inače bio humanitarnog karaktera. Pratilo ga je oko 1.000 gledalaca, a prihod od prodatih ulaznica biće preusmeren u fond za ugroženeporodice u poplavama u Bajinoj bašti. Toj humanitarnoj akciji priključili su se i fudbaleri Partizana, koji su donirali 1.000 evra Bajinoj bašti.

 

Crno-beli su igrali u sledećem sastavu: Ž. Živković, Stevanović, Ostojić, Stanković, Volkov, Saša Marković, Drinčić, Pantić, A. Živković, Grbić i Lazović.

U drugom poluvremenu igrali su još: Kljajić, Pauljević, Trajković, Gulan, Brašanac, Lomić, Saša Ilić, Luka, Ninković i Fofana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here