FK Partizan

Fudbaleri Partizana ovoga jutra putuju na Kipar, gde će sutra na stadionu GSP u Nikoziji odigrati prvi meč grupne faze Lige konferencija protiv Anortozisa (21.00, Arena sport, RTS).

Tim povodom trener Aleksandar Stanojević je na put poveo ukupno 23 fudbalera (20 igrača i tri golmana) koji će konkurisati za sastav ekipa u duelu sa pomenutim kiparskim klubom.

Stanojević od ranije ne može da računa na Sejdubu Sumu, koji se povredio na meču sa Santa Klarom, a zatim pogoršao povredu zadnje lože igrajući neplanirano meč za reprezentaciju Gvineje, a na put neće ni Danilo Pantić, koji takođe kuburi sa primicačem i nije bio u sastavu ni minulog vikenda u prvenstvenom duelu sa Radničkim 1923.

U Beogradu će takođe ostati i defanzivac Nemanja Miletić, koji se polako vraća u ritam posle tri i po meseca bez utakmica, kao i mlađi igrači Samed Baždar, Marko Milovanović, Mateja Đorđević i Nikola Štulić, koji će morati još da rade i čekaju svoju priliku.

Na spisku stručnog štaba za utakmicu sa Anortozisom se nalaze: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač (golmani); Marko Živković, Aleksandar Miljković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Ivan Obradović, Slobodan Urošević (odbrana); Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Lazar Marković, Nemanja Jović, Kvinsi Menig, Bibras Natho (vezni red); Rikardo Gomeš i Filip Holender (napad).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here