Partizan u Lučanima, Zvezda čeka Voždovac

0

Hrabro na zmajeve: Napadač crveno-belih Đorđe Rakić
 

 

Sedam utakmica igra se u subotu, a samo je duel u Lučanima na programu u nedelju od 15 časova, pošto je Partizan juče igrao u Grčkoj, protiv Asterasa u Ligi Evropa.

 

Crno-beli u utakmicu ulaze posle poraza od Asterasa (0:2), što je prvi poraz Partizana u sezoni, pa će pokušati da pobede u Lučanima i nastave niz od šest pobeda u prvenstvu. Ekipa Marka Nikolića je do sada odigrala šest mečeva, pošto je njen duel iz sedmog kola sa OFK Beogradom odložen.

 

Partizan je drugi na tabeli sa 18 bodova, uz meč manje, a Mladost iz Lučana je deveta na tabeli sa 10 bodova.

 

Crvena zvezda sutra od 18 časova na svom stadionu igra protiv Voždovca i želi dobar rezultat kako bi zadržala prvo mesto na tabeli. Ekipa Nenada Lalatovića je u prošlom kolu pobedila Borac minimalnim rezultatom, a Voždovac je ostvario prvu pobedu u sezoni, protiv Mladosti od 2:0.

 

Zvezda je prva na tabeli sa 19 bodova, a Voždovac je poslednji sa tri
boda.

 

Trećeplasirana Vojvodina sutra od 19 časova na svom terenu igra protiv Novog Pazara i želi da nastavi niz dobrih rezultata. Novosađani su u prošlom kolu sa 1:0 pobedili Napredak, a Novi Pazar je sa 3:0 pobedio Jagodinu i prešao u sredinu tabele.

 

Vojvodina ima 18 bodova na trećem mestu, dok ekipa Milorada Kosanovića zauzima osmo mesto sa 10 bodova. Fudbaleri Spartaka igraju na svom terenu od 15 časova protiv Napretka i žele dobar rezultat kako bi se zadržali u gornjem delu tabele, dok ekipa iz Kruševca traži prvu prvenstvenu pobedu. Subotički tim je u
prošlom kolu pobedio Radnički iz Niša sa 1:0, a Napredak je izgubio od Vojvodine istim rezultatom.

 

Spartak je četvrti na tabeli sa 13 bodova, a Napredak zauzima 14.
mesto sa tri boda.

 

Petoplasirani Čukarički igra u Nišu protiv Radničkog od 15 časova, dok u Kragujevcu domaći Radnički, koji je do sada postigao samo jedan gol, igra protiv Rada, u istom terminu. OFK Beograd od 15 časova igra na Omladinskom stadionu protiv Donjeg Srema, a Jagodina u isto vreme protiv Borca.

 

Parovi osmog kola Super lige Srbije:

 

Subota:

OFK Beograd – Donji Srem (15.00)
Radnički (N) – Čukarički (15.00)
Radnički (KG) – Rad (15.00)
Jagodina – Borac (15.00)
Spartak – Napredak (15.00)
Crvena zvezda – Voždovac (18.00)
Vojvodina – Novi Pazar (19.00)

 

Nedelja:

Mladost – Partizan (15.00)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here