Trener Redinga, Veljko Paunović, sjajno je sa engleskim timom krenuo u novu sezonu i posle dva kola Reding ima stoprocentan učinak. Zbog toga, Paunović je posle prve utakmice bio proglašen za menadžera kola.

Posle tog meča, istakao je da je zadovoljan kako se sve odvija na početku.

– Pre tri nedelje sam preuzeo tim. Zadovoljan sam čime raspololažemo. Nasledio sam tim iz prošle godine koji nije strepeo za opstanak, ali nije bio konkurent za prolaz u elitni rang takmičenja. Svakako ćemo morati da se popunimo jer tek sledi jak raspored gde jednostavno vrlo teško idzržati takav ritam utakmice. U novembru i decembru imamo veliki broj mečeva, moramo da se pojačamo, ali sam svakako zadovoljan momcima koji daju fantastične rezultate. Imaju fantastičan odnos na treningu, rekao je srpski stručnjak u emisiji „60 minuta sa Vladom i Acom“ na Maxbet radiju.

U Paunovićevom slučaju Partizan je nezaobilazna tema – dva puta je bio u Humskoj kao igrač, a kako je sam rekao ne isključuje da jednog dana sedne na klupu voljenog kluba.

– Svi znaju ko sam i odakle sam. Porodica smo koja je potekla iz Partizana. Nastavio sam koracima oca. Pokušao sam par puta kao igrač da se vratim, jednom sam uspeo, ali bilo je to prekasno da pomognem kako sam želeo Partizanu. Povrede su tu imale dosta uticaja. Što se tiče trenerske karijere. Ne isključujem dolazak. Partizan je na mojoj listi, ostaće na mojoj listi klubova u kojima bih voleo da ostavim trag. U ovom momentu to je nerealno zbog mesta gde se nalazim i gde želim da pružim svoj maksimum. Videćemo šta će doneti budućnost, dodao je Paunović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here