Fudbaler Partizana Lazar Pavlović je proglašen za najboljeg igrača Memorijalnog turnira “Stevan – Ćele Vilotić” a samo dan posle osvajanja ovog turnira odgovarao je na pitanja novinara u Sportskom centru Teleoptik povodom druženja sa novinarima.

 

– Zahvalio bih se saigračima na peharu jer smo ga zajedno osvojili. Kasno sam sinoć stigao i dalje sam pod utiskom – odmah je krenuo sa pričom mladi Pavlović (17).

– Čekam da dobijem svoju šansu u Partizanu, nadam se da ću u narednom periodu da pokažem svoj kvalitet i pomognem ekipi koliko mogu.

Nije bio precizan u odgovoru gde sebe vidi u igri trenera Save Miloševića.

– Gde god mi se pokaže šansa ja ću je iskoristiti i da se pokažem u što boljem svetlu. Svi žele da se izbore za svoje mesto, to je Partizan – skroman je Pavlović i otkrio da nema problem sa tim da iskusnije od sebe pita za savet.

– Stariji igrač nam dosta pomažu, ja sam jedan od najmlađih nije nikakav problm da pitam za savet, oni su iskusniji, znaju šta treba da radim. Imamo kvalitet da pokažemo – kaže Pavlović.

Srećan je što će Partizan igrati protiv Mančester junajteda.

– Uz Partizana, Junajted mi je najbolji klub i san mi je da zaigram za njih. Drago mi je što smo njih izvukli, nadam se da ću dobiti šansu da zaigram. Što se tiče njihovih igrača, omiljeni su mi Pogba i Rašford.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here