Srpski automobilista Miloš Pavlović ovog vikenda nastavlja takmičenje u okviru Lambordžini Super Trofeo šampionata, pošto će danas na stazi u Nirburgringu voziti dve trke.

Srpski automobilista ponovo očekuje dobar plasman posle odličnih rezultata na otvaranju sezone u Mizanu gde je sa klupskim kolegom, Meksikancem Raulom Guzmanom, zabeležio jednu pobedu i jedno treće mesto.

Vikend na čuvenoj gran-pri stazi u Nemačkoj počeo je kvalifikacijama u petak tokom kojih su Pavlović i Guzman ostvarili 5. startnu poziciju za obe trke, što je napredak u odnosu na kvalifikacije u Mizanu.

S obzirom na nepredvidljive vremenske uslove u ovo doba godine u području staze, Pavlović očekuje veliku borbu, koja bi na kraju trebalo da donese nove pozicije na podijumu i važne bodove u borbi za titulu.

– Posle kvalifikacija, moj kolega Raul i ja osigurali smo start iz trećeg reda za obe trke. To nije idealan rezultat kojem smo se nadali, ali smo svesni da još moramo da radimo kako bi poboljšali automobil i u trkama uspeli da dođemo do željenog rezultata. Radimo na tome, optimisti smo, posebno zato što smo se ipak kvalifikovali bolje nego na prvom trkačkom vikendu u Mizanu. Trke su duge, smatram da je naš automobil bolji tokom trka nego tokom kvalifikacija, zbog čega mislim da imamo šansu da zauzmemo dobre pozicije na kraju. Idemo dalje, borimo se! – rekao je Pavlović.

Prva trka na programu je u danas u 13.20, a druga od 18.05 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here