Nenad Peruničić (48), koji je i selektor muške reprezentacije, odlazi jer se oseća krivcem zbog poraza “crveno-belih” u prva dva kola prvenstva.

Zvezda je u prvom kolu izgubila od Novog Pazara s 23:19, a zatim i kao domaćin protiv Dubočice s 24:21. Na začelju je tabele bez bodova među 12 timova kao i Šamot iz Aranđelovca i Rudar iz Kostolca.

– Izgubili smo meč rezultatom 24:21, bili smo obezglavljeni, napravili veliki broj tehničkih grešaka, loše odigrali kontre i polukontre, izgledalo je da nemamo dva zajednička treninga, što je za mene kao trenera poražavajuće, s obzirom na ono što radimo. Ja više nisam trener Zvezde, to je najbolje za klub i za mene. Nije bila dobra odluka, drugačije igrači reaguju na mene, da li je to strah ili šta, ne znam. Probaćemo na ovaj način da razdrmamo ekipu – izjavio je novinarima posle poraza Peruničić.

Peruničić je otišao sa Zvezdinog kormila i u zimskoj pauzi prošle sezone, koju su “crveno-beli” završili na devetom mestu, a vratio se u junu. Njegov pomoćnik Anton Bukilić i tada je preuzeo tim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here