Youtube/RTV Pink Official
Dušica Grabović

Pevačica i nekadašnja učesnica domaćih rijalitija Dušica Grabović našla se u centru skandala zbog navoda da se bavi prostitucijom.

Dušica Grabović je ove tvrdnje negirala, te je sinoć poručivala da joj sve smeštaju, ali nije otkrila ko.

– Kod frizera sam spremam se, idem večeras na žurku kod Milana Miloševića. Svi živi me zovu, ne prija mi ta pažnja, meni je ovo smešno – rekla je ona sinoć.

– Kažu da sam sa nekim ministrom, šta da kažem na to, strašno. U takvom sam stanju da ovakve stvari ne želim da me potresaju. Čujem na snimku da se pominje neka žurka. Možda sam ja pogađala svirku, ne znam ne sećam se. Često me zovu gazde diskoteka, ne znam u čudu sam – dodala je tad, spomenuvši rođendan “Pinkovog” voditelja, međutim u poslednjem momentu se predomislila.

Naime, Dušica se na gorepomenutoj žurki, koja je okupila veliki broj poznatih, ipak nije pojavila, pa je Miloševića, inače dugogodišnjeg prijatelja, ispalila, ne obavestivši ga da neće biti među gostima.

Pretpostavlja se da je razlog za to što je ona trenutno u jeku afere zbog optužbi da se bavi organizovanjem prostitucije, pa nije želela da se pojavi pred brojnim novinarima i da odgovara na nezgodna pitanja.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here