Jednog neimenovanog 46-godišnjaka policija u Severnoj Karolini je uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju a da čovek uopše nije pio.

Nemenovani amerikanac je uhapšen i odveden u bolnicu nakon što je odbio da uradi alkotest kada je rekao policiji u da nije pio.

Naime, nakon hapšenja je otkriven neobičan poremećaj od kojeg pati – njegov stomak proizvodi – pivo.

Testiranje je pokazalo da je on u organizmu imao ekvivalent od 10 alkoholnih pića i dijagnostikovan mu je sindrom koji se zove “auto-pivara” (ABS), stanje zbog kojeg želudac stvara visoki nivo kvasca. ABS takođe poznat kao sindrom fermentacije u crevima, nastaje kada gljivice u gastrointestinalnom traktu pretvaraju ugljene hidrate u alkoho piše Dejli rekord.

Četrdesetšestogodišnji godišnji graditelj, koji nije imenovan (kako smo napisali), rekao je lekarima da već tri godine doživljava netipične promene ličnosti – uključujući depresiju, zbunjenost, gubitak pamćenja i agresivno ponašanje. Zbog toga je uzimao i antidepresive.

Gastroenterolog doktor Fahad Malik iz Medicinskog centra sa Univerziteta Ričmond u Njujorku, koji je lečio čoveka primenom anti-gljivičnih terapija i probiotika, rekao je da je moguće da su mu antibiotici izazvali ovaj sindrom.

– Policija, lekari, medicinske sestre, pa čak i njegova porodica, rekli su mu da ne govori istinu i da se sigurno u tajnosti opija – rekao je doktor.

Čovek sada ne uzima antidepresive, vratio se na posao i konačno živi normalnim životom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime