Plakatima otkrila vezu sa Obaminim savetnikom

0

Naime, Vilkinsova se odlučila na osvetu, a za to je pronašla više nego originalan način. Platila je 240.000 dolara za velike plakate sa njenim i Filipsovim slikama, sveteći mu se jer se vratio svojoj supruzi i prekinuo vezu sa njom.

 

Plakati su veliki kao trospratnica, a iznad slike nekada sretnog para stoji natpis "Ti si moja srodna duša zauvek". Na dnu plakata je link za veb stranicu koja otkriva detalje iz njihove veze koja je trajala punih osam godina.

 

Na veb stranici se mogu videti slike sa njihovih putovanja širom sveta, intimne poruke i karte sa raznih koncerata, filmova, utakmice i inauguracije predsednika Obame prošle godine.

 

Jedan od velikih plakata nalazi se na Brodveju, u blizini Tajms skvera u Njujorku, jednom od najboljih mesta za reklamu. Još dva su postavljena u Njujorku, jedan u Atlanti i San Francisku gde Vilkinsova živi, piše "Daily Mail."

 

Njena neoubičajena akcija izazvala je željeni efekat. Obamin avetnik koji je i predsednik internet giganta "Oraclea" javno je priznao aferu.

 

Neki su ovaj potez okarakterisali kao marketinški trik, jer je naredne sedmice "Oracle" planirao veliki spektakl.

 

Prema informacijama iz SAD-a, Filips se vratio svojoj supruzi, a viđeni su na gala večeri održanoj u novembru prošle godine u Muzeju nacionalne istorije u Njujorku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here