pixabay.com
Foto: Ilustracija

Petoro srpskih državljana povređenih u sudaru autobusa i automobila sinoć na putu Pljevlja – Ðurđevića Tara, u blizini Termoelektrane “Pljevlja”, primljeno je u Opštu bolnicu u Prijepolju.

Direktor bolnice Zoran Drobnjak rekao je da je jedna pacijentkinja sa težim povredama glave odmah upućena na dalje lečenja u Užice i potom u Beograd.

– Od petoro povređenih putnika koliko je primljeno u našu bolnicu, njih četvoro je poslato na dalje lečenje u Užice i Beograd. Povređeni pacijenti imali su uglavnom prelome kostiju, povrede grudnog koša i kičme. Pacijentkinja koja se nalazi kod nas na lečenju nema ozbiljnije povrede i nije životno ugrožena – rekao je za “PP Mediju” doktor Drobnjak.

On navodi da ima najavu da će u prijepoljsku bolnicu stići još dva povređena putnika iz Pljevalja, ali ne zna s kojim stepenom povreda.

U sudaru autobusa i automobila na putu Pljevlja – Ðurđevića Tara povređena je ukupno 41 osoba, od kojih su 20 državljani Srbije.

Kako se sumnja, do udesa je došlo kada je autobus nikšićkog prevoznika “Glušica” sleteo sa puta, nakon što se prethodno sudario sa putničkim vozilom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here