Policijski sindikat Srbije čestita pobedu našem košarkaškom timu protiv ekipe SAD na Svetskom prvenstvu za policajce i vatrogasce u gradu Čeng Du u Kini.

Time se naš tim izborio za polufinale turnira na kom učestvuje oko 10.000 sportista iz preko 120 zemalja sveta. To su takozvane, Olimpijske igre za policajce i vatrogasce.

– Nakon pobede nad kolegama iz Kine sa 40 poena razlike, tim Policijskog sindikata Srbije, koji predstavlja Srbiju na Svetskom prvenstvu, pobedio je i reprezentaciju policije SAD sa skoro 30 poena razlike (91:63). Čestitamo našim momcima što su na dostojan način predstavili policiju Srbije i našu zemlju. U polufinalu nas čeka tim iz Litvanije. Srbija je, odnosno PSS na poziv kolega iz kineske policije, ove godine poslala samo ekipu u košarci, a učesnici Svetskog prvenstva za policajce i vatrogasce takmiče se u nekoliko desetina sportova. Na sledećem prvenstvu za dve godine takmičićemo se u još jačem sastavu – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Izvor:
Vestionline, Policijski Sindikat Srbije

1 COMMENT

  1. Sad se hvale njihovim uspehom, a poslali ih na takmicenje bez igraca zamene, bez trenera, fizioterapeuta, morali su odmor da uzmu da bi otisli tamo! Svaka cast, momci!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here