MTEL Global
Nova serija "Tunel" na Superstar kanalu

Poput najpoznatijih svetskih kriminalističkih serija stiže domaća hit serija “Tunel” koja je mešavina policijskog trilera i socijalne drame.

Serija će biti emitovana vikendom, a prva epizoda je na programu u subotu, 11. novembra od 21 čas na kanalu Superstar koji naši ljudi u inostranstvu mogu da gledaju putem MTEL TV usluge.

Zahvaljujući podršci Telekoma Srbija, ova serija je po izgledu i sadržaju snimljena u rangu najpoznatijih svetskih kriminalističkih serija, a za režiju je zaslužan Petar Ristovski.

Prema istinitim događajima, a na osnovu policijskih izveštaja i razgovora sa pregovaračima i inspektorima kao učesnicima u pregovorima, snimljeno je 12 epizoda serije sa 11 kritičnih slučajeva koje je potrebno rešiti.

Specijalni pregovarački tim Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nalazi se u delikatnim situacijama, a tokom serije videćemo koliko je pregovaranje naporan i zahtevan posao i koliko utiče na privatni život članova tima.

Glavni zadatak ovog tima je rešavanje kriza, pre nego što se zločin desi. Pregovarači se trude da počinioca spasu iz bezizlazne situacije, koji je u mračnom tunelu svojih misli naumio da počini nedelo opasno ne samo za pojedinca već i za nevine ljude i okolinu u kojoj se našao.

Pun sastav pregovaračkog tima broji šest članova: vođu, dva pregovarača, dokumentaristu, psihologa i stručnjaka za operativno-tehničku podršku. U hitnim situacijama, često tim nije u komletnom sastavu, pa su članovi tima prinuđeni na improvizacije i prilagođavanje nastaloj situaciji, a često i na podršku specijalnih jedinica.

U stvarnosti specijalni pregovarački tim MUP-a Srbije spasao je preko dve stotine ljudskih života sa stoprocentnim uspehom akcija. Svoje bogato iskustvo podeliće sa nama u ovoj seriji.

Brojnu glumačku ekipu serije čine: Jovan Belobrković (Miloš Petrović), Minja Peković (Nevena Gavran), Miloš Đorđević (Radovan Vučević Brka), Dragan Boža Marjanović (Tanasije Žarković Anker), Tamara Šustić (Minja Kovačević), Zoran Cvijanović (Branislav Tripković), Nebojša Dugalić (advokat Anđelković), Jovo Maksić (Života), Bojan Žirović (Nebojša), Aleksandar Đurica (Dimitrije Simić), Lazar Ristovski (Milorad Malić), Sergej Trifunović (Srđan Puzović), Ivan Vujić (Nenad), Jelena Đokić (Nenadova majka), Miloš Timotijević (Nenadov otac), Feđa Štukan (Ivan Ivica), Milica Milša (Slađana, socijalna radnica) i dr.

Ne propustite premijeru ove hit serije!

Subota, 11. novembar od 21 čas na kanalu Superstar TV i na MTEL TV-u.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here