Kreće takmičenje u Ohaju na kojem Srbija ima trojicu igrača u glavnom žrebu, potencijalno četvoricu ako Kecmanović prođe kvalifikacije.

U Sinsinatiju večeras po srednjeevropskom vremenu počinje masters turnir na kojem Novak Đoković brani titulu.

Uz najboljeg tenisera sveta, Srbija će u glavnom žrebu imati još dvojicu tenisera, a Miomira Kecmanovića deli još jedna pobeda do ulaska u najbolje društvo.

On će se u finalnoj rundi kvalifikacija boriti sa Felisijanom Lopezom iz Španije.

Prvi takmičenje na turniru u Ohaju počinje Dušan Lajović, večeras oko 23 časa, i imaće vrlo težak zadatak. Rival će mu biti Džon Izner, koji je postavljen za 13. nosioca.

Petnaestom i 28. igraču sa ATP liste to će biti osmi duel u karijeri, a Duci je dva rešio u svoju korist, poslednji pre tri godine.

Nakon toga Amerikanac je dobio četiri meča u nizu.

Pobednik meča Lajović – Izner u trećem kolu mogao bi da odmeri snage sa Đokovićem, koji je prošle godine prvi put osvojio titulu u Sinsinatiju i tako kompletirao trofeje svih devet mastersa.

Đoković će u odbranu titule krenuti protiv boljeg iz duela Sem Kveri (SAD) – Pjer-Igo Erber (Francuska), dok će prvi rival Laslu Đereu biti Argentinac Dijego Švarcman.

Na mastersu u Sinsinatiju, koji ima nagradni fond od 6.056.280 dolara, Đoković je prvi nosilac, a nastupaće i Rafael Nadal i Rodžer Federer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here