Printscreen

Glavni arbitar Stefan Vuković odlučio je da pred svima upita sudbonosno pitanje Violetu Lazarević iz gostujućeg sastava.

Predivne scene imali smo prilike da vidimo na finalnom meču Ženske košarkaške lige Crne Gore između Podgorice i Budućnosti. Gostujuća ekipa došla je do drugog trijumfa i samim tim podigla je pehar šampiona zemlje naših južnih komšija, ali će meč ostati upamćen po nečem drugom.

Naime, tokom samog susreta, kada se košarkašica Budućnosti, Violeta Lazarević pripremala da izvede slobodna bacanja, glavni sudija Stefan Vuković prišao joj je sa leđa i kleknuo na parket. Svi su odmah znali šta to znači, a sama igračica našla se u potpunom čudu.

Usledilo je sudbonosno pitanje, a nakon što se začulo “da” i veridba bila uspešna, svi su počeli da aplaudiraju, dok su Vuković i Lazarevićeva završili u zagrljaju. Nisu bili sami, sve košarkašice i sudije su takođe potrčali u zagrljaj u scenama koje će se dugo prepričavati.

Koliko je ova scena bila emotivna, govori i činjenica da su je podelili i brojni strani mediji. Videli smo ranije kako su igrači prosili svoje devojke koje su se nalazile u publici ili je situacija bila obrnuta, ali ovo je možda i prvi put da se jedan arbitar odlučio na sličnu stvar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here