Printscreen
Tijana Maksimović Ajfon

Protiv Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, podignuta je optužnica zbog sumnje da je vrbovala i navodila dve osobe za pružanje seksualnih usluga u maju u Bijeljini.

Maskimovićeva se tereti da je krajem maja vrbovala G.S. i S.P. iz Beograda da otputuju sa njom u BiH i da na privatnoj zabavi pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 evra.

U optužnici je navedeno da su 27. maja, za vreme trajanja pandemije, ilegalno ušle u BiH preko vodene granice na Savi odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mestu Suho Polje u blizini Bijeljine.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske prekinuli su održavanje zabave i uhapsili veći broj prisutnih.

– Optužena se tereti da je sa umišljajem u cilju ostvarivanja nezakonite zarade vrbovala i navodila dve osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično delo međunarodno navođenje na prostituciju – pojasnili su u Tužilaštvu BiH.

U akciji “Kristal” uhapšena je Tijana Ajfon i još 15 osoba. Većina uhapšenih je odmah puštena na slobodu, nekima su određene mere zabrane, a samo Maksimovićevoj je određen jednomesečni pritvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here