Printscreen: Youtube

Nada Topčagić poznata je po svojim anegdotama, a sada je otkrila da je imala neprijatnost kada je pomešala Ivicu Dačića s prijateljem koji joj je iznosio ugalj.

Pevačica je, gostujući u emisiji kod Sanje Marinković, otkrila kako se “obrukala” pred političarem kada ga je greškom pozvala. Naime, voditeljka je gostima priredila zanimljivu igricu, te su morali da stave telefone na točak sreće. Topčagićevoj je zapao zadatak da na nekoliko brojeva pošalje poruku u kojoj piše da je prekršila zakon i da ju je privela policija. Kako bi bile efikasnije i brže, Aleksandra Mladenović je pomogla Nadi i poslala poruke na nekoliko brojeva, između ostalog i njenom nekadašnjem prijatelju Ivici, ložaču. Tada je nastao pravi haos jer je pevačica otkrila da ga je jednom prilikom pomešala s Ivicom Dačićem.

– Meni je strašno trebao Ivica, koji je ložač, i ja sam krenula da ga pozovem, ali sam, umesto njega, greškom pozvala Ivicu Dačića. Jer meni Ivica, ložač, jako jeftino iznosi ugalj i pepeo. I javlja se žena, verovatno Dačićeva sekretarica, i kaže mi: “Nado, pa Ivica je u Briselu”. Ja se pitam kako ložač u Briselu, rekoh “Zlatko, izgubili smo Ivicu mog, otišao u Brisel, verovatno ga neka agencija našla da radi za njih”. Šou – rekla je pevačica i nasmejala sve u studiju.

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime