Menadžer Totenhema posle pobede nad Crvenom zvezdom (4:0) u Beogradu u Ligi šampiona, istakao je da je zadovoljan partijom svog tima i da je jako bitna na planu samopouzdanja.

– Dobro smo odigrali, hteli smo ovakvu utakmicu za samopouzdanje. Najvažnije je da smo upisali tri boda, srećan sam i zadovoljan jer su osvojena na teškom gostovanju. Ovo je mali korak, hoćemo da se podignemo kako bismo pobeđivali u nizu – rekao je Maurisio Poketino sinoć na konferenciji za novinare na stadionu „Rajko Mitić“.

Trijumf je potpuno zaslužen jer smo dominirali, naglasio je Argentinac.

– Velika i dobra pobeda. Dominirali smo, držali se plana i nismo dali Zvezdi da ima uticaj. Zvezda je talentovan tim sa dobrim stručnim štabom. Pobedili smo 5:0 i 4:0, to ne znači da se radi o lošem kvalitetu, već se jednostavno dešava, kao nama protiv Bajerna.

Za Hjeona Mina Sona, dvostrukog strelca, rekao je da je prevazišao emotivni slom posle povrede Andrea Gomeša.

– Imali smo prilicno veliki problem, ne samo kod Sona, već i za ceo tim. Prevazišao je situaciju, bilo je svega tu, ali je večeras pokazao klasu. Nisam video njegovu poruku za Gomeša, jer sam gledao na drugu stranu – zaključio je on, uz nadu da će jednog dana imati priliku ponovo da vodi ekipu protiv Zvezde u Beogradu i da je atmosfera bila sjajna.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime