Foto: Tanjug/AP
Aleksej Pokuševski

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski odigrao je sjajan meč protv Šarlota, iako je njegova Oklahoma doživela šesti uzastopni poraz u NBA ligi rezultatom 134:116!

Pokuševski je na terenu proveo nešto više od 27 minuta i za to vreme je imao učinak od 17 poena i po pet skokova i asistencija. Ukratko, ovo mu je bio drugi najefikasniji meč ove sezone nakon što je u februaru Torontu ubacio 18.

Na kraju je Aleksej imao sam više poena nego Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica zajedno – na mečevima svojih timova protiv Portlanda i Vašingtona. Uz napomenu da je Nikoli Jokiću za dlaku izbegao novi tripl-dabl.

Bogdanović je u pobedi Atlante nad Portlandom (122:113) imao učinak od devet poena, šest asistencija i tri skoka za nešto manje od 24 minuta koliko je bio na terenu.

Tre Jang je bio nezaustavljiv sa 46 poena, 12 asistencija i šest skokova, dok je Hanter ubacio 20. Huerter je imao 14, a Okongvu 12. S druge strane, Džoš Hart je ubacio 31 poen u redovima Portlanda, Votford je imao 22, a Brendon Vilijams 20.Eubanks je ostvario dabl-dabl sa 16 poena i 10 skokova.

Golden Stejt je sa 126:112 dobio Vašington, a Nemanja Bjelica je za 24,5 minuta imao sedam poena, pet skokova i tri asistencije. Prednjačio je Stef Kari sa 47 poena, Pul i Tompson su dodali po 20.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here