Policija po Stradunu jurila gole Nemce

0

Došli do ćorsokaka i dalje su mogli samo u policijsku stanicu
 

Četvorica mladih Nemaca, goli i bosi, fino su šetali Stradunom dok neko nije prijavio policiji narušavanje javnog reda i mira. U jednom momentu su se skoro sudarili sa policijskom patrolom koja ih je tražila po Starom gradu, a kada su shvatili da je stvar postala ozbiljna dali su se u divlji beg – naravno, i dalje goli.

 

Mladići su pretrčali Stradun, odakle su pobegli prema sinagogi. Međutim, vrlo brzo su "presečeni", a iza ćoška čekala ih je policijska marica. Jedan od mladića se obratio policajcu i ozbiljnim glasom ga upozorio: "Pazi, ja sam Nemac!", dok je drugi samo predložio da ih pusti kako bi se ponovno okupali! Policija nije popustila, a najveći problem je bio čime ogrnuti gole Nemce.

 

Brojni Dubrovčani i turisti bili su iznenađeni "predstavom" kojoj su prisustvovali. Na pitanje kako gleda na egzibicionizam koji se desio, hrvatski pozorišni reditelj kratko je odgovorio: "Bolje četiri egzibicionista nego hiljade ćutljivih turista koji samo žvaču pice"! I eto, još jednom se dokazalo da se ukusi razlikuju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here