Pixabay.com

Oko 23. maja Saturn kreće retrogradno i donosi zastoj i poteškoće

Ovan

Sam početak meseca vam donosi male probleme oko finansija. To će se brzo rešiti i već od 20 maja vama se otvaraju nova vrata kako za novi posao, tako i za uvećanje finansija ili napredovanje na trenutnom poslu. Kako god da se okrene uspeh i novac vam stoji u maju. Odluke koje donosite neka budu samo vaše i najbitnije je da se potrudite da skupite sve informacije kako bi stvorili jasan plan/cilj u vašoj glavi.

Ovna čeka posao ili napredovanje i to niko i ništa neće promeniti!

Bik

Početkom maja nije poželjno da se upuštate u nove investicije i da menjate posao. Strpite se do sredine maja kada vam Saturn daje podršku vremena i tada realizujte planove. Imate mogućnost da proširite posao. Jupiter će ući u Ribe i tada je izvesna je saranja sa stranom firmom kada je u pitanju privatni biznis. Imaćete i lepu komunikaciju i sradnju sa kolegama.

Bikovi ne ulazite u investicije, ne menjajte posao, strpite se

Blizanci

Od sredine maja vama se otvaraju mogućnosti za: napredovanje u karijerei, proširenje privatnog biznisa i uvećanje prihoda. Jupiter ulazi u znak Ribe i daje vam snažnu podršku, Sunce će biti u polju vaše karijere koje vam bukvalno “osvetljava” put karijere. Jedino kada ne treba da potpisujete ništa je za vreme pomračenja Meseca 26 maja.

Blizancima će krenuti karijera, biznis, novac, ali samo ono što uradi do 26. maja.

Rak

Maj donosi poboljšanje sa poslovnim partnerima i predstoji vam proširenje ugovora koji će doneti i veću zaradu. Sredinom meseca izbegavjte zaduženja bilo koje vrste, krediti kod banka, lične pozajmice. Imaćete podršku uticajne osobe i informacije koje dobijete od nje zadržite samo za sebe. Bićete tema ogovaranja ali ne obraćajte pažnju na to. Brzo će proći.

Raku Maj donosi poboljšanje, bolji ugovor i zaradu, ali ne uzimajte kredit i pozajmicu nikako!

Lav

Početak meseca iskoristite za nova ulaganja i nove investicije. Uspećete da naplatite neke dugove iz predhodnog perioda što će vam omogućiti da imate novac za naredna ulaganja. Oko 23. maja Saturn kreće retrogradno i donosi vam zastoj i poteškoće, tako da sve gore navedeno uradite do 23. maja. Kada bude pomračenje Sunca 26 maja tada ne potpisujte nove ugovore i budite spremni na mini borbu jer će uticajni ljudi pokušati da vam podmetnu nogu.

Lav mora da uradi sve što želi do 23. maja!

Devica

Merkur ulazi u znak Blizanaca 4 maja što će vama doneti odličnu komunikaciji sa saradnicima. Iskoristite taj momenat za proširenje investicija ili za potpisivanje novih ugovora jer će vaše reči prosto opčiniti drgu stranu. Imaćete podršku emotivnog partnera , slobodno poslušajte njegove savete.

Devicama stiže podrška i novi ugovori, a Vagi zastoj u poslovnim odnosima krajem maja.

Vaga

Pomračenje Mesca u Strelcu 26 maja vam donosi zastoj u poslovnim odnosima. Merkur krajem maja kreće retrogradno i tada će biti problematična komunikacija sa saradnicima i biće propusta u realizaciji ugovora. Savet je da se naoružate strpljenjem i da otvorite četvoro očiju. Uspeh predstoji onima koji se bave organizacijom proslava, ugostiteljstvom.

Škorpija

Imaćete poteškoća u realizaciji planova i u komunikaciji sa predostavljenima. Merkur 4 maja ulazi u Blizance i tada je sjajno vreme da popravite stvari. Imate podršku planeta. Trigon vener i Plutona daje vam laganu protočnu komunikaciju i idelano vreme za sastanke i proširenje biznisa.

Škorpije će imati poteškoće do 4. maja, a Strelac neka 14, maja pokrene posao.

Strelac

Ako ste planirali da pokrente sopstveni privatni biznis sa prijateljima i osobama od poverenja, iskoristite 14. maj jer je tada Jupiter u Ribama i daje vam snažnu i jaku energiju. Podrška je tu, vi samo treba da dobro razmislite o planu i realizaciji. Ako ste u stalnom radnom odnosu povucite ručnu, ne ulazite u sukob sa šefovima i kolegama pogotovo nekoliko dana pre i par dana posle pomračenja Meseca u Strelcu koji će biti 26 maja.

Jarac

Predstoji vam mesec kada će novac tj. ulaganje novca biti u fokusu. Početak meseca nije za to, od sredine meseca napravite detaljan plan. Jako je bitno da imate osobu od poverenja koja će sve to da ” nadgleda” Ako možete ulažite novac u komunikacije i IT industriju.

Vodolija

Od 15 maja stoji vam uvećanje zarade. Slobodno tražite povišicu. Kolege i šefovi su lepo raspoloženi i neće biti podmetanja noge. 20 maja Sunce ulazi u Blizance i vama to donosi da bukvalno zasijate na toj poziciji, sva vaša ulaganja i požrtvovanost na poslu će biti nagrađena.

Vodolija neka slobodno traži povišicu, a Ribe neka se čuvaju spletkarenja.

Ribe

Obratite pažnju na bliske saradnike oko vas jer postoji mogućnost spletkarenja i ogovaranja na šta ukazuje kvadrat Merkura i Jupitera. Intuicija vam je pojačana i samo je potrebno da je poslušate kako bi lagano izašli iz te priče. 14 maja Jupiter ulazi u vaš znak i daje vam napredovanje u karijeri ali odlične obuke i kurseve koje ćete u budućnosti lepo naplatiti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime