Vesti
Volonteri na jednom od prethodnih festivala

Ako svako uradi onoliko koliko je sposoban, neće narod propasti, zabeležio je jednom otac modernog srpskog pravopisa Vuk Stefanović-Karadžić.

Ovim motom prethodnih godina vodili su se i organizatori, kao i mnogobrojni volonteri, koji su uvek ulagali veliki trud da svaki naredni Srpski festival u Sidneju bude bolji od prethodnog.

Zašto bi bilo drugačije ovaj put?

U susret 11. po redu Srpskom festivalu, najvećoj manifestaciji našeg naroda na južnoj Zemljinoj hemisferi, otvoreno je prijavljivanje za volontere, kojih će, kako kažu organizatori, biti potrebno više nego bilo kada pre.

„Pridružite se našem timu! Zabavite se, steknite nove prijatelje i dajte doprinos našoj zajednici“, poručuju organizatori SFS 2024.

Ukoliko želite da se dobro provedete i da budete deo ekipe koja brine da Festival protekne na najbolji mogući način, posetite zvaničnu Fejsbuk stranicu SFS na adresi www.facebook.com/SerbianFestivalSydney. Tamo ćete pronaći link za prijavu, na kojem treba da popunite jednostavan formular kako biste postali deo ove velike porodice.

Godine nisu problem. Ako imate dobru volju i osmeh na licu, niko vas neće pitati za krštenicu.

Naredni Srpski festival u Sidneju održava se u subotu i nedelju, 9. i 10. marta iduće godine, na poznatom mestu, u živopisnom Tambalong Parku u luci Darling.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here