EPA/Andrej Čukić
Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred meč sa ekipom Hercegovca iz Gajdobre, da je najvažnije da njegova ekipa poštuje prvo sebe i posle toga protivnika.

Košarkaši Partizana sutra od 20 časova igraju sa ekipom Hercergovca u meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a kako je najavljeno igraće u specijalno dizajniranim dresovima.

“Najvažnija stvar je uvek da poštujemo sami sebe i protivnika. U ovom slučaju to je ekipa Hercegovca. Znamo da je Kup veoma specifično takmičenje i da su se ne malo puta dešavala raznorazna iznenađenja. Želimo da igramo ozbiljno i imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine”, istakao je Obradović za klupski sajt.

Bek Partizana Aleksa Avramović dodao je da očekuje veliku podršku navijača.

“Prvi fokus je na Hercegovcu, koji je osvojio trofej u drugom stepenu Kupa KSS pobedom protiv Čačka 94 i plasirali se na završni turnir. Očekujem veliku podršku navijača, uvek smo u Nišu dočekani na sjajan način. Prethodne dve godine nismo uspeli da donesemo taj trofej, ove godine ćemo se potruditi da obogatimo tribinu Partizanovu i donesemo Žućkovu levicu”, zaključio je Avramović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here