Facebook Daniel Andrews MP
Premijer Endrjuz prima vakcinu

Premijer Viktorije Danijel Endrjuz vratiće se na položaj 28. juna, posle više od tri meseca bolovanja zbog povreda zadobijenih prilikom pada niz stepenice.

Prvi čovek Laburista Viktorije objavio je informaciju o uspešnoj rehabilitaciji na svom Fejsbuk profilu, konstatujući u kratkom video obraćanju da oporavak od poverede pršljena i preloma šest rebara protiče kako treba.

– Želim da podelim s vama dobre vesti. Moj povređeni pršljen je skoro sasvim zarastao, a i rebra su na dobrom putu ka punom oporavku. Doktori kažu da je potrebno još nekoliko nedelja, ali sve ide očekivanim tokom – rekao je Endrjuz.

Premijer Viktorije je izrazio veliku zahvalnost svojoj supruzi Ket i deci, a zatim i lekarima, medicinskim sestrama, članovima ambulantnih timova i fizioterapeutima, koji su doprineli njegovom oporavku.

– Nemam dovoljno reči da im se svima zahvalim. Takođe, veliko hvala Džejmsu Merlinu koji me menja tokom oporavka i koji je obavio sjajan posao u vođenju države. Ovom prilikom objavljujem da se vraćam na posao 28. juna, vraćam se da rešimo ovo. Jedva čekam!

Premijer Viktorije je nedugo zatim postavio i fotografiju sa vakcinacije protiv kovida, uz kratku poruku: “Ako možeš, onda moraš. Viktorijo, hajde da pobedimo ovo.”

Kako prenose pojedini mediji, Endrjuz je primio Fajzeroviu vakcinu protiv kovida, na koju ima pravo pošto pripada kategoriji građana između 40 i 49 godina.

U nizu komentara ispod Endrjuzovog posta na Fejsbuku oglasili su se pre svega svi vodeći članovi Laburističke stranke, ali i veliki broj onih u opštinskim odborima, pa čak i mnogobrojni nezavisni kandidati.

Svi oni poželeli su srećan povratak premijeru, uz konstatacije da su jedva čekali da se vrati i kako su uvereni da će zajedno s njim prevaziću trenutnu situaciju u kojoj se Viktorija nalazi posle još jednog u seriji “lokdauna”.

S druge strane, bio je i ne mali broj komentara građana Viktorije koji nisu bili oduševljeni Endrjuzovom najavom povratka, pa su neki poručili premijeru da “ne žuri” ili da pokuša da “radi od kuće”, kao što je njima mnogo puta ranije savetovao…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here