EPA/JOEL CARRETT
Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu turnira Srpska open u Banjaluci, dok će mu rival u drugom kolu biti bolji iz duela Švajcarca Stana Vavrinke i Francuza Luka Van Eša, odlučeno je danas žrebom.

Ako preskoči prvu prepreku, potencijalni protivnici Đokovića u četvrtfinalu turnira u Banjaluci su sunarodnici Dušan Lajović, Filip Krajinović ili Hamad Međedović. Naime, Lajović i Krajinović će se sastati u prvom kolu, a pobednik tog duela ide na boljeg iz meča Hamad Međedović – Gregoar Barer.

Miomir Kecmanović je slobodan na startu turnira, potom će igrati protiv jednog od kvalifikanata, a potencijalno bi mogao na Đokovića u polufinalu.

Protivnik Lasla Đerea u prvoj rundi takmičenja je ruski teniser Roman Safiulin, a ukoliko to prođe, igraće protiv hrvatskog tenisera Borne Ćorića.

Drugi nosilac na turniru, Rus Andrej Rubljov je slobodan u prvom kolu, dok će u drugom igrati protiv Huana Pabla Variljasa ili Uga Gastona.

Srpska open, ATP turnir iz serije 250, održaće se na terenima nacionalnog teniskog centra “Mladen Stojanović Park” u Banjaluci od 17. do 23. aprila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here