Promo
Sveta Allegro

Pevač Sveta Allegro snimio je novu numeru koja nosi naziv “K’o na Marakani”, a ako je sudeći po prvim reakcijama ovo je pravi letnji hit. Njegove kolege su sigurne da je Sveta imao dobar osećaj kad je ova pesma u pitanju, ali nas je zanimalo kako je ona zapravo nastala.

– Ideja je nastala nakon mog susreta sa Giorgiosom. Oduševio sam se njegovim radom, kako tekstopisca, tako i kompozitora, ali i tim neposrednim pristupom. Neverovatno jednostavno, pesma mi je legla na prvo slušanje. Tekst je nastao iz mog pera bukvalno za desetak minuta i to je bio pokazatelj da tu ima nešto dobro već u startu – naglasio je Sveta za naš portal.

Numera je ispraćena visokobudžetnim spotom, koji se snimao u prestižnom restoranu.

– Spot je takođe nastao spontano, baš kao i ideja, a sve to na relaciji od Beograda do Atine. Naime, put do moje “Marakane” vodio je do Atine, baš u trenutku kad je mojoj supruzi bio termin za porođaj. Njen glas je bio presudan, jer me bukvalno naterala da krenem u Atinu po ovaj hit. Dok sam se vratio i snimio spot, već sam postao otac jednog plavookog dečaka. Spot je snimljen u “Nacionalnoj klasi”, a u jednom trenutku stradao je zvučnik sa matricom, ja ostajem bez glasa, derem se iz petnih žila, ali dobih gromoglasan aplauz.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here