Praznik ljubavi u seksi izdanju

0

NIKAKO "FENSI“
Nekada je devojka u farmerkama poželjnija nego da je vidim samo u donjem vešu. Ako moja devojka obuće vrećasti vuneni džemper, kosu podigne na vrh glave…to je za mene super. Volim da je devojka prirodna i da se njena lepota ocrtava bez preterane šminke i đinđuva. Nenad (38)

 

SAMO DA JOJ JE UDOBNO
Želim da je vidim obučenu u nešto toplo, udobno, da se ona oseća prijatno, posebno. Volim kada se oblači, pa kada poslednji put proverava kombinaciju u ogledalu dobaci jedan zagonetan osmeh. Znam da ona sama najbolje ume da odabere. Dejan (32)

DO GOLE KOŽE
Za Dan zaljubljenih želim da bude potpuno gola. Nema potrebe da objašnjavam zašto.
Bojan (39)

 

 

 

 

 

DEKOLTIRANO
Moja devojka se uvek obuče izazovnije za Dan zaljubljenih. To mi je tako uzbudljivo. Ima neki čaroban brushalter i onda se utegne u majcu…Zanimljivo mi je da gledam njen dubok i kipeći dekolte. Izgleda kao bomba, a posle izlaska obavezno produžimo kod mene.Marko (28)

NEŠTO ZABAVNO
Voleo bih da se moja devojka obuče potpuno u stilu Dana zaljubljenih. Video sam, na primer, zanimljiv šešir sa propelerom na kome se okreću srca. Za našu večeru koju planiram, idealno bi bilo da obuče i kombinezon sav iscrtan srcima, a uz to neke seksi papuče. Ivan (26)

"POGLEDAJ ME“
Volim da vidim ženu u tesnoj, pripijenoj crvenoj haljini. Voleo bih da moja žena izgleda tako makar jedan dan u godini. Da se svi okreću za njom, a žene da joj zavide. Ona je lepa, samo to nije njen uobičajeni stil, pa bih zato baš voleo da je vidim u takvom izdanju. Veljko (34)

KLASIKA
Klasičan svileni veš. To je super. Uvek je izazovna kombinacija, a nije previše napadno.

 

Volim normalne stvari, a ne otkačeno i vulgarno. Nemanja (33)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here