Praznik za oči i dušu

0

Aleksandar i Ljiljana Čolić

"Bio je to praznik i za oči i dušu, u paketu je bila pored truda donatora iskazana i ljubav prema nama", javila nam je telefonom majka Ljiljana, još jednom se zahvalivši porodici Vacev, na njihovoj stalnoj brizi.

 

S vremena na vreme, i drugi dobri ljudi ih se sete što im mnogo znači jer Ljiljana sve manje izlazi da bi nadničila, a sve više sati provodi uz svog bolesnog sina, koji svoj život ne može da zamisli bez tuđe pomoći.

Ipak, za Ljiljanu i Aleksandra, kojeg je bolest odvojila od društva i vršnjaka, brine se mala ali odabrana četa humanih ljudi. To su humana Dana Vacev iz Nemačke, višegodišnji dobrotvor Vlada Petrović iz Pariza, Dragan Mirković iz Minhena, kao i članovi Srpske bratske pomoći iz Kanade. I naravno, čitaoci "Vesti". I svi zajedno daju Ljiljani Čolić, koja je pre više od decenije ostala bez posla, snagu da izdrži u neravnopravnoj borbi protiv teške bolesti.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here