Navijač koji je šutirao slobodnjak na londonskom derbiju dobio kompliment od sudije: Zafelširao si je kao Bekam

0

Trenutak kada Džordan Dan izvodi slobodni udarac
 

Duel između Totenhema i Vest Hema ovog avgusta će ostati upamćen po golu Erika Dajera u sudijskoj nadoknadi, ali i pijanom navijaču koji je uleto na teren, izveo slobodan udarac i pritom namučio golmana Adrijana da sačuva svoju mrežu.

 

Redari su ga sustigli i odveli sa terena, a Kristijan Eriksen je konačno izveo slobodnjak, ali lošije od 22-godišnjeg recepcioniste Džordana Dana pošto je prebacio prečku. Mladić je inače navijač Čekićara, tako da bi postigao autogol da Adrijan nije bio na nivou, a otkrio je i da je postao heroj svog društva, uprkos tome što mu je pretila kazna od 5.000 funti i 10 godina zabrane prisustvovanja fudbalskim utakmicama.

„Znam da je bila greška, ali je definitivno vredelo. Moj telefon nije prestao da zvoni i čak je Gari Lineker tvitovao o tome. Moji ortaci misle da sam legenda. Mislio sam da niko drugi neće šutirati, pa što ne bih ja. Mislim da sam pretrčao više od 70 metara, ne sećam se da sam gledao igrače, oči su mi bile samo na lopti. Da sam šutirao desnom verovatno bih pao, mada nije bio loš udarac. Samo žalim što nisam šutirao spoljnim delom desnog stopala i zakucao je u donji ugao“, rekao je Dan.

 

Mladić je imao sreće jer je naleteo na veoma dobroćudnog i duhovitog sudiju Gareta Brenstona.

„Konzumirali ste alkohol i vaš prilaz lopti je bio van balansa, ali moram da pozajmim frazu i da kažem da ste zafelširali loptu kao Bekam. Čuo sam i da profesionalni fudbaler koji je šutirao posle vas nije bio bolji“, rekao je Brenston.

 

Dan je na kraju ostao samo bez 305 funti, i nije dobio zabranu prisustvovanju fudbalskim utakmicama.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here