EPA/James Ross
Premijer Viktorije Danijel Endruz (levo) i premijer Australije Skot Morison

Danijel Endruz, premijer države Viktorija, opet se oglasio povodom slučaja Novaka Đokovića.

Jedan od najglasnijih oponenata Novakovom dolasku u Australiju, ostaje pri svom i tvrdi da se u tom pogledu neće ništa menjati ni naredne godine.

Samo nekoliko sati ranije, Kreg Tajli, direktor Australijan opena, poručio je da “Novak voli da igra u Melburnu” i da se svakako nada da će tamo doći 2023. godine.

Međutim, Endruz, koji je čuo i šta smeraju organizatori narednih grend slemova, ne menja stav po pitanju uslova za ulazak u zemlju. On smatra da je Rafael Nadal bio u pravu kada je kritikovao stav Novaka Đokovića.

– Rafa je bio u pravu. Sve je moglo da se izbegne da se Novak Đoković vakcinisao. Taj momak je mislio da je veći od turnira. E pa nije. Zato se turnir i odigrava bez njega. I to je veliki uspeh – poručio je premijer Viktorije.

2 COMMENTS

  1. sve sportske organizacije bi morale stati u zastitu ljuskog prava i da bojkotuju sve sportske nastpe u AUSTRALIJI podrzimo sami sebe satanisti nebiraju nacin da vam uskrate vase pravo i slobodu u canadi province quebeck nemozes da udes u liker stor da kupis flasu vina ako nisi vakcinisan zasto moramo da trpimo ovakav zulum rez jour vojsi

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here