Promo

Smeh je lekovit. Pozorište takođe. Kada se spoje, dobija se odlična terapija za nervozu, zabrinutost, tugu.

Pod stresom ste? Kako izlazite na kraj sa tim? Jeste li pomislili da možete rešiti sve probleme uz pomoć popularnih životnih trenera? Ona jeste.

U želji da bude kao one uvek srećne žene sa društvenih mreža, i reši sve tipične probleme, odlučna je da to postigne uz pomoć životnih trenera. Na koga će sve naleteti, čemu će je oni učiti i ko kome može da pomogne?

Hoće li postati jedna od zadovoljnih korisnika ili pronaći svoju antistresnu terapiju?

Lagana i komična priča o našoj svakodnevici i onome šta i zašto želimo. Ali i o ljudima koji žele da iskoriste trenutak i popularnost oblasti ličnog razvoja, i proglašavaju se lajf koučevima verujući da su sposobni i da je to jednostavno.

Ženu pod stresom igra Nataša Aksentijević, a lajf koučeve i supruga Žarko Stepanov. Za ovu pozorišnu komediju tekst je napisala Željka Zebić, a komad je režirao Milorad Milinković.

Predstava je nastala u saradnji produkcije Walterm media i Centra za kulturu „Vlada Divljan“.

Premijerno „Zbogom stresu“ je na repertoaru Centra za kulturu „Vlada Divljan“ u utorak, 29. oktobra u 20 časova.

U okviru višegodišnjeg projekta ovog centra i opštine Palilula na kojoj se nalazi, karte za ovo igranje su besplatne. Žitelji Beograda mogu ih uzeti u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ u četvrtak, 24. oktobra od 10 do 20 časova.

Pozorišna komedija „Zbogom stresu“ igraće se na ovoj i drugim scenama kako u Beogradu tako i celoj Srbiji, a želja ekipe koja je radi da nastupaju i u regionu, s obzirom da je tema aktuelna, globalno popularna i privlačna sve većem broju ljudi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here