EPA-EFE/NINA PROMMER ALTERNATIVE CROP
Bob Saget

Američki glumac i komičar Bob Saget, poznat po ulozi samohranog oca Denija Tanera u sitkomu „Puna kuća” i kao voditelj “Najsmešnijih kućnih video snimaka u Americi”, preminuo je u 66. godini.

Lekari hitne pomoći pronašli su glumca u nedelju popodne u sobi u hotelu Ric-Karlton u Orlandu. Saget je proglašen mrtvim na licu mesta, saopšteno je iz odeljenja šerifa okruga Orindž, uz navode da nisu pronađeni tragovi droge.

– Sa tugom potvrđujemo da je naš voljeni Bob preminuo. Bio nam je sve, i želimo da znate koliko je voleo svoje obožavaoce, nastupajući uživo i zbližavajući ljude iz svih profila, i to lako – smehom. Iako u ovom trenutku tražimo privatnost, pozivamo vas da nam se pridružite u sećanju na našeg Boba i smeh koji je doneo svetu – navodi se u saopštenju porodice Saget.

Saget je inače bio na Floridi u okviru turneje gde je nastupao u petak i subotu. Komičar se Oglasio i na Instagramu u subotu posle uspešnog nastupa.

– Vratio sam se u komediju kao nekada, kada sam imao 26 godina. Mislim da pronalazim svoj novi glas, i volim svaki trenutak – napisao je Bob Saget u objavi.

Brojne kolege komičari, glumci i prijatelji opraštaju se od Sageta na društvenim mrežama.

Osim šou programa Najsmešniji kućni video u SAD i uloge u Punoj kući, Saget je bio i narator u seriji Kako sam upoznao vašu majku.

Za album iz 2014, That’s What I’m Talkin’ About, bio je nominovan za nagradu Gremi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here