Instagram
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Vidoje Ristović, srpski istoričar umetnosti i životni saputnik popularne hrvatske voditeljke Nikoline Pišek, umro je sinoć posle ponoći. Nikolina je potvrdila ovu informaciju za Nova.rs, ali nije imala snage da kaže bilo šta više na tu temu.

Ristović je rođen 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Porodica Ristović živela je i radila na relaciji Beograd-Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu završio osnovnu i srednju školu, i stekao diplomu istoričara umetnosti. Potiče iz bogate porodice.

Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof, decenijama se bavi trgovinom umetninama i antikvitetima.

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka “hemija”. Svoju vezu su obelodanili u septembru 2012. godine, kada su ih paparaci “ulovili” na jednom beogradskom splavu, a godinu dana kasnije venčali su se u Monte Karlu.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here